Teràpia

Amb més de 15 anys d’experiència i un alt compromís amb l’actualització continuada, Happy Soul planteja una metodologia integradora amb eines pràctiques personalitzades que posaran en marxa un procés de canvi des del primer dia.
A l’inici s’acordaran uns objectius de treball i s’establirà un programa de continguts, un recorregut d’acompanyament flexible i revisat de manera continuada per assegurar la màxima eficiència de la teràpia. Amb un seguiment entre sessions que facilita la posada en marxa de noves estratègies de manera natural.
Per a cada moment es combinaran a mida tècniques de diverses teràpies per tal de millorar de manera global: tècniques cognitiu-conductuals, humanistes,  sistèmiques, de Psicoteràpia Breu Estratègica, tècniques d’última generació en estrès postraumàtic…
La metodologia es basa en tractaments avalats per l’evidència científica i el reconeixement dels màxims organismes a nivel mundial (APA-American Psychological Association, NICE – National Institute for Health and Clinical Excellence UK, NREPP – Registro Nacional de Programas y Prácticas basados en la Evidencia…).
Els principals àmbits d’actuació són:
Processos de Canvi o Creixement personal/professional: davant una nova situació, nous projectes o reptes, per desenvolupar habilitats, per superar un burnout… Estudi inicial optatiu.
Hàbits Saludables: per cuidar-se i prevenir el desgast de l’estrès o altres factors de l’entorn i el conseqüent malestar físic i emocional. Per adquirir nous hàbits més eficients, optimitzar la nostra salut, la gestió del temps, la capacitat d’organització…
Ansietat: Programa a mida pràctic per reconduir les afectacions des d’un punt de vista global i alhora aplicant solucions concretes. Es pot combinar amb les tècniques de relaxació més eficients, elements de Mindfulness (MBSR -Mindfulness Based Stress Reduction) o altres eines de fàcil aplicació de manera autònoma.
Aplicacions: per reequilibrar moments d’estrés, per millorar estats d’ansietat, per adquirir hàbits saludables de descans…Consulta el Programa Stop Stress!
Pors / Fòbies: per revertir les limitacions i solucionar l’arrel d’aquestes situacions amb tècniques d’última generació.
Trastorns Alimentaris: Per abordar un canvi d’hàbits a tots els nivells (cognitiu, emocional i conductual). Programa a mida a partir dels millors protocols de Teràpies a nivell mundial. 
Teràpia Emocional: Actuacions per desenvolupar la Intel·ligència emocional, per regular estats d’ànim, per superar pèrdues emocionals (processos de dol, separacions…), per aprendre nous estils d’afrontament en situacions quotidianes…
Vincles: Amb un enfocament sistèmic, aprofundirem en l’ànima dels teus vincles i des d’aquí es podran sanar, enriquir i desenvolupar. Teràpia individual i/o familiar.
Per parelles, anirem a l’arrel de les vostres dinàmiques per arribar a solucions pràctiques.Malaltia Crònica /Oncologia: des de la vivència del procés emocional, acompanyarem el teu propi pas per cada etapa aplicant les tècniques més pràctiques per a cada moment. Per a afectats i també cuidadors.

Coaching: coaching professional, personal i familiar.

Contacta per més detalls i cita prèvia: 645.434.022

Packs mensuals amb preu especial.

Atenció presencial a Barcelona i Badalona. Atenció a domicili a Barcelona i rodalies / videoconferència (Español, English & Français)
Consulta la possibilitat de sessions a l’aire lliure!

En cas de tenir mutua, realitzem les mateixes sessions (en contingut, materials i durada) amb reembolsament.