Teràpia

Amb més de 15 anys d’experiència i un alt compromís amb l’actualització continuada, Happy Soul planteja una metodologia integradora amb eines pràctiques personalitzades que posaran en marxa un procés de canvi des del primer dia.
Per a cada moment es combinaran a mida tècniques de diverses teràpies per tal de millorar de manera global: tècniques cognitiu-conductuals, humanistes,  sistèmiques, de Psicoteràpia Breu Estratègica, de Teràpia d’Acceptació i Compromís – ACT, tècniques d’última generació en estrès postraumàtic…
Des del primer dia s’acordaran uns objectius de treball i s’establirà un programa de continguts per a cada sessió, un recorregut d’acompanyament flexible i revisat de manera continuada per assegurar la màxima eficiencia de la teràpia. Amb un seguiment entre sessions que facilita la posada en marxa de noves estratègies de manera natural.
La metodologia es basa en tractaments avalats per l’evidència científica i el reconeixement dels màxims organismes a nivel mundial (APA-American Psychological Association, NICE – National Institute for Health and Clinical Excellence UK, NREPP – Registro Nacional de Programas y Prácticas basados en la Evidencia…).
Els principals àmbits d’actuació són:
Teràpia Emocional: Actuacions per desenvolupar la Intel·ligència emocional, per regular estats d’ànim, per superar pèrdues emocionals (processos de dol, separacions…), per aprendre nous estils d’afrontament en situacions quotidianes…
Ansietat: Entrenament en les tècniques de relaxació més eficients, combinant-ho amb elements de Mindfulness i activitats amb diferents eines de musicoteràpia.
Aplicacions: per reequilibrar moments d’estrés, per millorar estats d’ansietat, per adquirir hàbits saludables de descans…Consulta el Programa Stop Stress!Vincles: Amb un enfocament sistèmic, aprofundirem en l’ànima dels teus vincles i des d’aquí es podran sanar, enriquir i desenvolupar. Teràpia individual i/o familiar.
Per parelles, anirem a l’arrel de les vostres dinàmiques per arribar a solucions pràctiques.

Malaltia Crònica /Oncologia: des de la vivència del procés emocional, acompanyarem el teu propi pas per cada etapa aplicant les tècniques més pràctiques per a cada moment.

Coaching: coaching professional, personal i familiar.

Contacta per més detalls i cita prèvia: 645.434.022

Packs mensuals amb preu especial.

Atenció presencial a Barcelona i Badalona. Atenció a domicili a Barcelona i rodalies / videoconferència (Español, English & Français)
Consulta la possibilitat de sessions a l’aire lliure!

En cas de tenir mutua, realitzem les mateixes sessions (en contingut i durada) amb reembolsament.