Qui es Happy Soul

Cristina Ramírez és l’ànima de Happy Soul.
Aquest projecte neix quan la meva 3ª filla fa 9 mesos, amb l’objectiu de poder conciliar maternitat amb la meva vocació per la psicologia terapèutica.

He exercit de manera natural des de ben jove… tenia clar que de gran volia ser psicòloga. Després de més de 15 anys de trajectòria professional i molts aprenentages pràctics, ha arribat el moment de crear un mètode propi que recull el millor de molts enfocaments complementaris.

Psicòloga Sanitària Col. 11.230, Certificada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i amb Autorització del Dpt.Salut de la Generalitat de Catalunya

Certificat d’Excel·lència Doctoralia. Màster en Musicoteràpia (URL). Postgrau en Direcció de Recursos Humans (UOC). Coaching (High Develop Business School).

Formació en Trastorns Alimentaris per l’Hospital St. Joan de Déu, pràctiques a la Clínica d’Obesitat de l’Hospital St.Pau de Barcelona.

Formació en Psicopatologia Infanto-Juvenil per l’Hospital Vall d’Hebrón.

Formació especialitzada en Dol, Trastorns de l’Aprenenetatge, els Vincles Afectius, PsicoOncologia i Addiccions a Noves Tecnologies per centres experts i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Terapeuta grupal i Formadora en Intel·ligència Emocional; Creació i Reforç de Vincles Afectius; Autoestima; Estrès, Relaxació i Mindfulness a Fundaciones d’entorn multicultural. Acompanyament de l’embaraç i postpart a Fundació d’atenció a dones en situació de risc i maltracte.

Tutora e-learning en Lideratge per responsables d’equips de 17 països a Oxfam.

Més detalls: Perfil LinkedIn CV Cristina Ramirez

firma copcCertificado excelencia Happy Soul Psicologia